Avoimet työpaikat

Ardex Oy kuuluu kansainväliseen Ardex-konserniin, jolla on 2700 ammattilaista 50 eri maassa. Markkinoimme alan ammattilaisille erityisesti korjausrakentamiseen suunniteltuja ratkaisuja. Suomessa 16 hengen organisaatio järjestää märkätila-, sisäilma- ja monista muista ARDEX-järjestelmäratkaisuista koulutusta koko Suomen alueella – asiakkaiden koulutus on tärkein osa markkinointiamme.

Haemme

MYYNTISIHTEERIÄ

kokopäiväiseen työhön vakituiseen työsuhteeseen. Toimistomme sijaitsee Espoon Koskelossa, Kehä III:n varrella.

Toimenkuva on erittäin monipuolinen sisältäen mm. myyntitilausten käsittelyä ja ARDEX-Opiston kurssien hallinnointia. Annamme tarvittavan koulutuksen ja tuen CRM ja SAP -ohjelmien käyttöön. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja motivoitunutta otetta työhön. Tulet tarvittaessa toimeen myös englannin kielellä.

Hakemukset palkkatoivomuksella pyydämme toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen pekka.sintonen@ardex.fi otsikolla ”myyntisihteeri”. Puhelintiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Pekka Sintonen puh. 09 6869 140 (keskus).

Varsinaista hakuaikaa ei ole. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Työn aloitus on viimeistään syyskuun alusta.

 

Voitte laittaa meille myös avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen ardex(at)ardex.fi, jonka huomioimme avautuvissa työtehtävissä.