Kurssiohjelmat

MÄRKÄTILAPÄIVÄ
Märkätilojen vedeneristäjän ja märkätilatöiden valvojan tietopaketti sekä teoriassa että käytännössä. Märkätilan riskikohdat ja yksityiskohdat kuten läpivientien ja lattiakaivon liitos käydään käytännössä läpi. Voimassa olevat ohjeet ja määräykset. Koulutus hyväksytään märkätilojen vedeneristäjän sekä märkätilatöiden valvojan Rakentamisen sertifikaattien täydennyskoulutukseksi. Lisätietoja Rakentamisen sertifikaateista löydät verkkopalvelusta https://rakentamisensertifikaatit.fi

SISÄILMAPÄIVÄ
Koulutus sisäilmakorjausten työtekniikoista mm. ilmavuotojen, rakennekosteuden ja radonin hallintaan. Perustuu alan viimeisimpään tutkimukseen ja käytännön kokemukseen korjauskohteissa. Hyväksytään rakenteiden tiivistäjän Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

ERIKOISLAATOITUS
Luonnonkivien, lasimosaiikkien, valemosaiikkien, isojen laattojen ja uima-allaslaattojen kiinnitys ja saumaus. Levylattiat märkätiloissa ja ohutlevykylpyhuoneiden vedeneristys ja laatoitus.

UIMA-ALLASPÄIVÄ
Tietopaketti uima-altaiden ja allasta ympäröivien tilojen pintarakenteen rakentamisesta. Sisältää teorian ja käytännön, mm. uima-altaiden oikaisu, vedeneristyksen detaljit sekä epoksisaumaus nähdään käytännön työnäytöksissä.

NOPEA LINJASANEERAUS
Märkätilan kunnostus linjasaneerauksen yhteydessä. Päivän aikana tutustutaan linjasaneerauksen anatomiaan ja etsitään paikka nopeille ARDEX-ratkaisuille. Esimerkkinä nopea betoni, joka voidaan vedeneristää jo 4 tunnin kuluttua valusta.