ARDEX S 1-K

Vedeneriste


Tuotekuvaus

1-komponettinen vedeneriste seinä- ja lattiapintojen eristämiseen ennen keraamista laattaa asuinhuoneistojen märkätiloissa
– vain sisätiloissa
– levitys telaamalla, lastalla tai siveltimellä
– hyvin elastinen
– valumaton.

Rakennustuoteasetus 1.7.2013

Sisätiloissa käytettäville vedeneristeille ei ole harmonisoitua tuotestandardia. ARDEX S 1-K -järjestelmälle on haettu vapaaehtoinen ETA-hyväksyntä. CE-merkintämahdollisuus järjestelmälle ETAN kautta johtaa siihen, että kansallinen sertifikaatti on voimassa enintään 30.6.2013 asti. ETA-hyväksyntä tuo seuraavat muutokset ARDEX S 1-K -vedeneristysjärjestelmän käyttöön:

– Soveltuu kaikille märkätiloihin soveltuville levyalustoille järjestelmätuotteeksi. Myös vesitiiviiden polystyreeni-levyjen, joiden pinta on vahvistettu sementtisideaineisella pinnoitteella ja lasikuituverkolla.

– Kipsikartonkilevy pohjustetaan ARDEX P 2 D -pohjustusaineella, jos levyn toimittaja tai suunnitteluasiakirjat  vaativat suurempaa vesihöyrynvastusta kuin mitä saavutetaan pelkällä vedeneristeellä.

– ETA-hyväksynnän mukaisesti rajakohdissa käytetään ARDEX SK 12 -vahvistusnauhaa, putkiläpivienneissä ARDEX SK-W tai ARDEX SRM -läpivientikappaleita ja kaivoliitoksessa ARDEX STA -kaivokappaletta.

– ARDEX S 1-K:n materiaalimenekki on 1,1 kg/m².

– Kaikki ARDEX-kiinnityslaastit ovat ETA-hyväksynnässä.

Tekniset tiedot

Kuivakalvopaksuus: 0,5 mm

Kuivumisaika: n. 2+12 h ennen laatoitusta (+20 °C)

Lämpötilankesto: n. 70 °C

Pakkaus: 8 kg ja 20 kg

Varastointi: avaamattomassa alkuperäispakkauksessa pakkaselta suojattuna n. 9 kk

EAN 8 kg: 5703193 01308 0

EAN 20 kg: 5703193 01320 2